Narození Apollkových prvních štěnátek

21.06.2012 22:37

Jak už to v naší rodině bývá, tak rodiče mají vždycky pravdu a samozřejmě poslední slovo. Proto nás ani nepřekvapilo, když zavolali v sobotu, že nám opravdu za výhodnou cenu objednali maso a že v neděli ho budeme porcovat a zpracovávat. Už jsme zvyklí a tak ani jsme neměli námitek a v sobotu šli brzo spát, abychom ráno byli čilí a připravení na rozkazy rodiny. V neděli jsme brzo ráno vstali a vyjeli k rodičům. Samozřejmě jsme nemohli zapomenout vzít našeho mazlíka Apolla sebou. Jemu jistě nebude vadit když bude celý den se poflakovat u hodně masa.
Již netrpělivě jsme očekávali celý víkend, kdy se nám ozvou z Netluckých Pastvin, že začal porod námi dlouho očekávaných štěnátek s Amandou z Netluckých Pastvin. Konečně zazvonil telefon a my se po něm oba vrhli. K mé lítosti vyhrál Dan. Hnedka mi dával posunky najevo, že vše začalo. Ihned jsme křičeli z okna na Poldíka, který byl v tu chvíli nejdůležitější, protože hlídal kousky masa, že už je tátou. Chudák nechápal co jsme to na něj křičeli, ale když jsme mu hodili kus řízku, tak rychle pochopil, že se děje něco zvláštního. Od té chvíle jsme netrpělivě čekali na další hovor, abychom věděli jak se vše vyvíjí.

Toto jsme prožívali před několika dny. Dny rychle letí a my se již připravujeme na náš přírustek do naší smečky. Těšíme se, že Apollko bude mít konečně dlouho očekávaného kamáráda a zároveň svého syna doma u sebe. Už teď vidím, jak bude hrdým otcem a bude ty svoje nejlépe promyšlené lumpárny učit dál svého potomka. Ale to nevadí - my z toho budeme mít neskutečnou radost, protože není nad to se dívat, jak jsou naši psi štastní.

A vy, co si berete štěnátko věřte, že to bude hrozný grázlík, kterej se vrhne do všeho po hlavě, ale lepšího společníka jste nemohli najít. Všem, kteří se stanou majiteli vrhu „C“ chovatelské stanice Netlucké Pastviny, přejeme mnoho radostí s ratolestmi. A hlavně: BUĎTE NA NAŠE PEJSKY HODNÍ a mějte je rádi. Budeme rádi, pokud nám budete zasílat fotografie a podělíte se s námi o to, jak všichni rostou.
 

—————

Zpět